Ingrediente :
125 g de zahar pentru caramelizat,
5 oua intregi,
5 linguri de zahar,
1 litru de lapte,
3-4 pachetele de zahar vanilinat.
Preparare :
125 g de zahar se caramelizeaza la foc mic intr-un vas pentru cuptor de 2 l. Se lasa vasul la racit.
Intre timp se amesteca 5 linguri de zahar cu 5 oua intregi, zaharul vanilinat iar apoi cu laptele.
Aceasta compozitie se toarna in vasul cu zahar caramelizat si se da la cuptor, incins in prealabil, la foc mediu, cam 40-45 de minute.
Se pune la rece si se serveste cu frisca, cu fructe sau simpla, dupa preferinta.
Hm, nu mai am timp de gatit :-<
Dic Cerbu! ... ma scuzati, "Priveste Cerbul" de Aur
-
Se pare ca a revenit festivalul Cerbul de Aur, in an centenar desigur. Daca
faci ceva anul asta trebuie sa aiba legatura cu centenarul, de exemplu,
"Am fa...
Acum 6 ani
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu